Rosbief & Mierikswortel

Fris en licht pittig. Het betere genieten. 

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Voor 2 personen

Ingrediënten
2 bagels (*tip: kies een bagel met zaden en pitten)

Spread
100 gr roomkaas
2 tot 4 theelepels mierikswortel (naar smaak)

Topping
100 gr dun gesneden rosbief
2 geroosterde paprika’s
1/2 rode ui
¼ zakje gemengde sla
1 handje tuinkers
peper en zout


Verwarm de oven voor volgens instructies. Halveer de bagels en leg deze met het snijvlak naar boven op de bakplaat. Bak de bagels 1 à 2 minuten totdat ze mooi goudbruin geroosterd zijn.

Laat iets afkoelen en maak ondertussen de spread door de roomkaas met de mierikswortel te mengen. Snij de geroosterde paprika’s in dunne plakjes en de rode ui in dunne ringen.

Besmeer de bagels met de spread en verdeel de ui-ringen en rosbief over de bagels. Verdeel de geroosterde paprika’s en sla over de bagels. Breng de bagel op smaak met peper en zout. Garneer met tuinkers. Eet smakelijk!