All good, All Bakers.

Elke dag staan we vroeg op en bakken verse bagels, muffins, broden en focaccia’s. Je vindt onze producten in koffiebars, restaurants, supermarkten en groothandels door heel Europa.


Foodservice

Van muffin tot focaccia. Bekijk hier ons assortiment voor groothandel en foodservice.

Lees meer
Over ons

All Bakers is een no-nonsense bakkerij met een passie voor kwaliteit. Drie woorden: lekker, vers en biologisch.

Lees meer

Nieuws

Overzicht
image-0

WIST JE DAT BAGELS…

All Bakers staat synoniem voor de lekkerste bagels van Europa. We bakken er iedere dag dan ook heel veel. Verser dan vers en in alle smaken en maten. Iedereen heeft wel eens een bagel geproefd, maar wat weten we nou echt van dit lekkere broodje? We hebben tien essentiële bagelfeiten voor je op een rij gezet.

image-0

RETAIL? JA, YES, SI, OUI!

Met drie man zijn we All Bakers in Amsterdam begonnen als een bakkerij voor de groothandel en de horeca. Zestien jaar later is er veel veranderd. Zo 'wonen' we nu in Almere, zijn we met 20 man en is ons klantenbestand enorm gegroeid. En van die nieuwe klanten kregen we steeds vaker de vraag of we ook verpakkingen voor retail kunnen leveren. Werk aan de winkel!

image-0

PLMA HERE WE COME!

Dit jaar zijn we aanwezig op een aantal foodbeurzen met een compleet nieuwe stand. De eerste beurs waar we dit jaar met ons team aanwezig zullen zijn is de PLMA op 21 en 22 mei in de RAI in Amsterdam. De PLMA is met meer dan 2600 deelnemende bedrijven een van 's werelds belangrijkste private label-beurzen.

image-0

DE EERSTE PAAL

Een feestelijke week voor All Bakers want de eerste paal van onze nieuwe bakkerij is geslagen! Op industrieterrein Stichtsekant in Almere wordt op dit moment hard gewerkt aan een pareltje van een bakkerij. Lekker dicht bij de A27 en dus goed bereikbaar voor iedereen.