RETAIL? JA, YES, SI, OUI!

Met drie man zijn we All Bakers in Amsterdam begonnen als een bakkerij voor de groothandel en de horeca. Zestien jaar later is er veel veranderd. Zo ‘wonen’ we nu in Almere, zijn we met 20 man en is ons klantenbestand enorm gegroeid. En van die nieuwe klanten kregen we steeds vaker de vraag of we ook verpakkingen voor retail kunnen leveren. Werk aan de winkel!

En nu is het dan zover: op de PLMA presenteren we een complete lijn retail-verpakkingen in onze nieuwe huisstijl. De lijn bestaat uit doosjes van verschillende ontwerpen en formaten. Elke verpakking voelt als een cadeautje. En alle dozen bij elkaar vormen een opvallend en aantrekkelijk schap. Minimalistisch, fris en modern. 

It’s only natural

Duurzaamheid staat bij ons hoog bij in het vaandel. Ons retail-assortiment is dan ook 100% biologisch. Daarnaast hebben we veel energie gestopt in de ontwikkeling van duurzame verpakkingen. We zijn uitgekomen op doosjes van hoogwaardig gerecycled karton en een speciaal composteerbaar plastic. Zo blijven onze producten vers, maar wel met een minimale milieubelasting.

Supermarkt, tankstation, deli of koffiebar: onze verpakkingen voelen zich overal thuis. Neem contact op met Jacob Jan Koelewijn, onze head of sales, voor meer informatie en de mogelijkheden. We denken graag me je mee.