Rijk aan proteïne. Klaar voor de dag.
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Voor 2 personen
Ingrediënten
2 bagels
Spread
4 eetlepels groene pesto (pesto genovese)
Topping
200 gr gerookte kip
6 cherrytomaatjes
2 eieren
¼ zakje rucola
2 eetlepels pijnboompitten
Breng in een pan water aan de kook voor de eieren en kook de eieren (8 minuten). Bak de pijnboompitten op laag vuur goudbruin.
Verwarm de oven voor volgens instructies. Halveer de bagels en leg deze met het snijvlak naar boven op de bakplaat. Bak de bagels 1 à 2 minuten totdat ze mooi goudbruin geroosterd zijn.
Laat iets afkoelen en snij ondertussen de gerookte kip, cherrytomaatjes en gekookte eieren in plakjes. Besmeer de bagels met de groene pesto. Verdeel de plakjes gerookte kip, cherrytomaatjes, ei, rucola over de bagels. Breng de bagel op smaak met peper en zout. Garneer met pijnboompitjes.